Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 Ekim 2018 Pazartesi

MUZLU KESTANE PASTASI


Sonbaharın nimetlerinden faydalanmak gerekiyor. Hazır kestane zamanı gelmişken bu pratik tatlı çeşidini deneyin derim. 

6 kişilik
Malzemesi
300 gr kestane
1 adet muz
175 gr kakaolu pötibör bisküvi
2 çorba kaşığı tozşeker
50 gr çikolata

1. Kestaneleri üzerini haşlayıp, kabuklarını soyun. Muzu soyup iri iri doğrayın.

2. Kestane, muz, tozşeker ve bisküvileri robottan geçirerek parçalayın. Alüminyum folyo üzerine yayıp silindir şeklinde sarın. Donuncuya kadar buzlukta bekletin.

3. Çikolatayı benmari usulü eritin. Pastayı servis tabağına alıp çikolata ile üzerini kaplayın. Birkaç saat buzdolabında beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın.

Hiç yorum yok: